Blogger Template by Blogcrowds and Blogger Styles | Best Credit Card Offers

.


За някои неща измерения няма... Как да нарисуваш сълза, ама истинска, как да нарисуваш любовта... Тя има много лица, различни... истински. Прочитайки предизвикателството на Гери(Блещучка) в Картичкофурии, мигом в съзнанието ми изплува този стих, който написах за нашата 15 годишнина семеен живот. Този сън и днес понякога сънувам...Живота ни предлага изпитания, редом с хубавите и щастливи моменти. Лесно се споделят хубавите неща, но трудните,... невъзможните...И ако успеем да се запазим във времето след болки и проблеми и много изпитания, ако успеем да запазим искрицата жива, то тогава ще сме познали истинското щастие. Пожелавам на всички ви да запазите своята любов във времето, а на тези които още не са я открили да я намерят. Нека кръвта кипи във вените ви без значение от среброто в косите...

8 Comments:

 1. Ваня said...
  Ооооууу, Диме прекарасно е , и картичката и стихотворението и пожеланието !
  Creative said...
  Прекрасни стихове! От сърце за сърце .. И алюзията на любовта с маковете, която аз правя (дори и да не е търсено внушение) е невероятна - красиви, нежни цветове, толкова крехки и раними в своята ефирност, а в същото време огнени и пламтящи. И макар и кратки да са миговете; споменът, усещането е безкрайно.
  На фона на моите разбити илюзии и розови мечти, от сърце се радвам на хора, успели да съхранят топлината и обичта в сърцата си и сърцата им да продължават години наред да туптят заедно, защото по този начин продължавам да вярвам, че тя, любовта е все още жива и съществува и е някъде там..
  Chiges said...
  Дими, много мило стихотворение! И маковете са разкошни- твое дело ли са? Прекрасна е картичката, думи нямам :).
  Unknown said...
  Остави ме без дъх и без думи! Първо картичката, маковете, а после стихотворението... Порази ме не само таланта ти, но и силата на любовта, с която пишеш.
  Всичко това е прекрасно!
  Ivolina said...
  Прекрасни стихове и още по-прекрасна картичка. Диме, ти си голям талант. Моите уважения.
  Nana said...
  Това твоя стихотворение го четох преди няколко месеца и толквоа ме беше разчувствало - страхотно е. Дори не мога да забележа картичката в момента, защото в съзнанието ми са само прочетените думи.
  Много е красиво!
  Още ного години любов ви желая!
  Greta said...
  Много силни думи,много завладяваща картичка,много много любов!Прекрасно е!
  krechi said...
  Много различна и интересна картичка! Просълзих се от стиховете! Много силно ми подействаха. Браво!

Post a CommentПо-нова публикация По-стара публикация Начална страница