Blogger Template by Blogcrowds and Blogger Styles | Best Credit Card Offers

.

Имах поръчка за картичка за момиченце и избрах този вариант на рокличка за кукличка. Надявам се да се хареса на получателите. Aз лично, с огромно удоволствие я направих.


Съвсем неочаквано за мен, този път ще успея да се включа по рано в предизвикателството на Картичкофуриите с картичка, която правих за рождения ден на приятел на моя син. Двамата освен че са съученици и заедно тренират във детската школа на ПСФК "Черноморец" - Бургас. Успех по зелените футболни полета, момчета!





Кой не обича да получава подаръци?! А когато те са и неочаквани, чувството е трудно описуемо! Получих три изненадващи подаръка от онлайн приятелки, които ме накараха да се почувствам толкова щастлива. Тази невероятна мартеница е от Елена(anarhiq), една фея на квилинга, която твори чудеса с ръцете си. Миникартичката-бижу, в не по-малко прелестната кутийка, получих от Теди(chiges) с прекрасното пожелание за осми март, което още звучи в главата ми. И не на последно място съм горда притежателка на великденско пано, което ще бъде част от украсата на моя дом, по случай Възкресение Христово! Паното е изработено от Валя(valary_pz), а тя освен, че прави хубави картички е и майстор в декупажната техника!

Мини-картички



Шарен-шарен Великден! Направих тези картички-яйца за подаръци, а също така с тях ще участвам и в предизвикателството на Картичкофуриите, по тема на Теди - Мини картички. Всички са с размер 7,5x5,5см.

По-нови публикации По-стари публикации Начална страница